Trädgård

Vad ska du göra med din trädgård?

 

En fin trädgård hör till ett fint hus. För vem skulle inte vilja sitta i trädgården på sommaren? Ett friluftsliv är hälsosamt och du kan också njuta av ett gott socialt liv. Tänk på en mysig grillfest med vänner och familj eller sola när det är fint väder. Allt detta gör man så klart bäst med en fin altan i trädgården. I den här artikeln hittar du tips på hur du bygger en terrass.

Trädgårdslayout
Måste terrassen stå i solen större delen av dagen? Eller föredrar du en plats i skuggan under ett träd? Det beror helt på vad du ska göra med terrassen. Om du ska sola där mycket, så är det bäst att placera terrassen så fördelaktigt som möjligt för flest soltimmar. Eller om du tar ett matbord där du vill äta alla dina måltider är det bättre att placera terrassen i skuggan.

Ett altanskydd
Altantak är en utmärkt lösning om du gillar att kunna sitta ute med en skvätt regn på sommaren. Det är också en bra lösning för att hålla solen ute. Med ett altanskydd skapar du en trevlig plats så att du helt enkelt kan koppla av ute under dygnets varmaste timmar.

Ett trädgårdsrum
Du kan inte längre kalla det en terrass, utan ett trädgårdsrum kan också vara en fin tillgång till din trädgård. Ett trädgårdsrum har fördelen att du även kan spendera tid i trädgården på vintern. Du kan till och med ha ett kontor där. Trädgårdsrum gjorda av glas är trevliga eftersom du fortfarande kan njuta av din uteplats trots vädret. Med ett trädgårdsrum med skjutbara glasväggar kommer du enkelt åt din trädgård direkt.

You may also like...