Trädgård

Du kan välja mellan dessa typer av studsmattor

 

De är fortfarande populära bland unga och gamla: studsmattor. Denna coola leksak har många applikationer och många fördelar. De är roliga för barn men används även av idrottare och vuxna som vill bli piggare. Studsmattor har ett antal speciella egenskaper som gör dem lämpliga för alla dessa applikationer:

studsmatta är intensivt; det är bra för ditt tillstånd
studsmattor är kul för unga och gamla
studsmattor orsakar inte lätt skador
Som du kan se finns det många anledningar att köpa en studsmatta. Men vilken passar dina behov bäst? För tro det eller ej, det finns många olika typer av studsmattor att välja mellan.

Inground studsmattor
En ingroundstudsmatta är en studsmatta som du måste bygga in. Det innebär att du bygger ramen i marken och att studsmattan ligger plant på marken med hoppytan. Detta har fördelar eftersom studsmattan är mindre framträdande i trädgården. En del av det är under jord. Dessutom är detta också ett säkert alternativ eftersom du är mindre högt över marken när du hoppar än till exempel med en modell på ben.

Ovan jord studsmatta
En annan version av studsmattan är trampolinen ovan eller ovan marken. Detta är ofta på en ram av stolpar med eventuellt en trappa för att komma in i studsmattan. Fördelen med detta är att du inte behöver gräva in den här modellen i din trädgård.

You may also like...